Αυτές είναι "αριστερές" πρακτικές πληροφόρησης των πολιτών;

Οι πολίτες της Καισαριανής ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να είναι
όμηροι συνδικαλιστικών πρακτικών "ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ"
αλλά και πληρωμένης ΜΗ εργασίας από μερίδα
υπαλλήλων του δήμου..!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Ο φάκελος που βλέπετε στην κορυφή ήταν στερεωμένος στους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου μου χτες το απόγευμα. Μέσα είχε μια επιστολή. Σήμερα επιβεβαίωσα ότι η επιστολή ήταν γνήσια. Την είχε γράψει ο εντεταλμένος σύμβουλος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Παπαγιάννης. Ποιος την έβαλε εκεί που την βρήκα, δεν γνωρίζω. Γιατί δεν μου την έδωσε χέρι με χέρι ο ενδιαφερόμενος δεν γνωρίζω. Υποθέσεις και εικασίες μπορώ να κάνω. Και όπως θα διαβάσετε παρακάτω, το παρελθόν με οδηγεί σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Η παράδοση της επιστολής σε μένα, ΘΕΩΡΩ ότι έχει στόχο τη στοχοποίηση του αποστολέα της. ΘΕΩΡΩ ότι "πρέπει" να εκτεθεί ο κ. Παπαγιάννης ως "αντιδραστικός", "αντεργατικός", πιθανόν "δεξιός" κλπ. κλπ. Άλλη σκοπιμότητα από την παράδοση της επιστολής σε μένα, για να τη δημοσιεύσω ασφαλώς, δεν μπορώ να δω. ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ μέθοδος στοχοποίησης είχε ακολουθηθεί και από τον δήμαρχο κ. Τζόκα τον Φεβρουάριο του 2008, όταν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο είχε εμφανιστεί ως δήθεν διωκόμενος από τις υπερκείμενες αρχές… Γιατί; «Για δημοσίευμα ‘’που αφορά σε καταγγελίες της τοπικής εφημερίδας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ και πέριξ, Νοέμβριος 2007’’».

Και είχε «ξεσπαθώσει» κατά «όλων αυτών» οι οποίοι «είχαν το θράσος όλοι αυτοί να ελέγξουν γιατί… δηλαδή μ’ έναν τρόπο αστυνομικό να ελέγξουν τον αιρετό δήμαρχο»..!

Όμως, ακαριαία είχε εισπράξει μια μεγαλοπρεπέστστη "τάπα" από τον πρώτο σύμβουλο της παράταξής του κ. Δημ. Χασάπη. Αυτά όλα θα τα δημοσιεύσω αύριο. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Για να μπορεί ο καθένας να κρίνει το ποιόν και το παρελθόν των "αριστερών" που σήμερα μας διοικούν και μας απομυζούν. 

Υπάρχει παρελθόν λοιπόν. Παρελθόν που μοιάζει με την «παράδοση» της επιστολής Παπαγιάννη μέσω του… αυτοκινήτου μου..! ΦΥΣΙΚΑ, αφού έλαβα γνώση και δημοσιεύω την επιστολή θα εκφέρω και άποψη για το περιεχόμενό της. Έχω ξαναπεί αρκετές φορές ότι ως πολίτης και ΔΗΜΟΤΗΣ Καισαριανής, ο οποίος πληρώνει τις υποχρεώσεις του στον δήμο, δεν ανέχομαι κανενός κομματικού χρώματος «νταβατζήδες» - υπαλλήλους.

Διαβάστε την επιστολή Παπαγιάννη και επανέρχομαι με πολύ, δύσοσμο και σκοτεινό παρελθόν…

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Αυτές είναι "αριστερές" πρακτικές πληροφόρησης των πολιτών;