Πιστή στις προεκλογικές δεσμεύσεις της "Στάσης Βύρωνα"…

…δήλωσε η κυρία Σάρολα στη δήλωση παραίτησης…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Οι ευχαριστίες προς τον δήμαρχο και αντίστροφα, αλλά και το κλίμα συναίνεσης που επικράτησε στη χτεσινή δήλωση παραίτησης της Κυρίας Σάρολα, είναι μόνο το ένα σκέλος της ιστορίας. Το άλλο σκέλος είναι το περιεχόμενο της δήλωσής της.

Όπως γίνεται φανερό από τη δήλωση, η κυρία Σάρολα θα είναι απέναντι από την εναπομείνασα μειοψηφούσα «πλειοψηφία» της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ. Η ανάγνωση της δήλωσης Σάρολα μπορεί να εκληφθεί από έναν απλό πολίτη ή «δημότη» που ψήφισε τη «Στάση Βύρωνα» στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ως «κατηγορητήριο» κατά του δημάρχου Βύρωνα.

Η κυρία Σάρολα λέει πεντακάθαρα ότι οι απόψεις της βρίσκονταν ’σε δυσαρμονία με τις απόψεις του δημάρχου’’. Με δεδομένη τη ρητή δέσμευσή της ότι θα πορευτεί στο μέλλον ’’πάντα σύμφωνα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Στάσης Βύρωνα…’’ και ’’πάντα προς το συμφέρον του δήμου και των δημοτών που μας εξέλεξαν και είναι οι μεγάλοι και οι ακέραιοι κριτές…’’, μπορεί ο καθένας να θεωρήσει βάσιμα ότι οι απόψεις του δημάρχου Βύρωνα ‘’και ενός σημαντικού τμήματος της παράταξης’’ απέχουν πλέον κατά πολύ από αυτές τις προεκλογικές δεσμεύσεις, αλλά και από το «συμφέρον των πολιτών».

Οι θέσεις της κυρίας Σάρολα, όπως αναπτύχθηκαν δημόσια και καταγράφηκαν, ίσως να συνέβαλαν στην πολιτική εκτροπή του κ. δημάρχου Βύρωνα, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, «μάλωσε» τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης γιατί δεν εκλέχτηκε ο προταθείς από τον ίδιο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου από την πρώτη ψηφοφορία και τις κατηγόρησε ότι "παίζουν παιχνίδια"!!!

Απορίας άξιο είναι ποιος «παίζει παιχνίδια»: αυτός που ασκεί τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ, ψηφίζοντας όποιον κρίνει σωστό, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ή αυτός που, καταστρατηγώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις του προς του πολίτες, οδήγησε μια παράταξη σε αποσύνθεση και τη μετέτρεψε από πλειοψηφία σε μειοψηφία;

Ασφαλώς, οι επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες θα κάνουν πιο ευδιάκριτες τις διαχωριστικές γραμμές αυτής της «δυσαρμονίας» μεταξύ της πλευράς όσων παραμένουν πιστοί σε όσα δεσμεύτηκαν προς τους πολίτες και της πλευράς όσων ακολουθούν «με κλειστά μάτια» τις κομματικές επιλογές, επιταγές και εντολές των πολιτικά «νεόπλουτων» καταληψιών του κράτους.

Υ.Γ.: Αλήθεια, τι θα γίνει με τις ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ που δόθηκαν με απευθείας ανάθεση για το Τοπικό Σχέδιο Απορριμμάτων του Βύρωνα, τώρα που το «σχέδιο» με τη χωματερή μέσα στον Υμηττό φαίνεται να ναυαγεί; Ο δήμος θα τα πάρει πίσω αυτά τα λεφτά, που προέρχονται από το υστέρημα των πολιτών;


You are here: Οι γειτονιες μας ΒΥΡΩΝΑΣ Πιστή στις προεκλογικές δεσμεύσεις της "Στάσης Βύρωνα"…