οικονομικά

Η ίδια η ζωή δείχνει στον πρωθυπουργό την... οδό της κάλπης


Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Μπορεί η φράση “κυβέρνηση κουρελού”, την οποία επινόησε η αξιωματική αντιπολίτευση, να θεωρείται από κάποιους προσβλητική για την κυβερνητική πλειοψηφία, όμως οι ίδιοι οι βουλευτές που την αποτελούν κάνουν ό,τι μπορούν για να επιβεβαιώσουν τον παραπάνω χαρακτηρισμό, σε καθαρά πολιτικό πάντα επίπεδο.

Read more...

Διαγωνισμός αμοραλισμού


Του Γιάννη Σιδέρη

Με εσάνς από Μεγαλοοικονόμου, πλάι στην Παπακώστα, την Κουντουρά και τον Παπαγγελόπουλο, δίπλα στον Σπίρτζη τον Κουρουμπλή και τον Τόσκα, νέο «διάδημα» στην κυβερνητική όψη, αποτελούν δυο φερέλπιδες Πασόκοι, ο Θάνος Μωραΐτης και ο Αγγελος Τόσκας.

Read more...

Ο ανασχηματισμός της απελπισίας και των απελπισμένων


Του Σάκη Μουμτζή

Ασφαλώς και δεν μπορεί να είναι ανασχηματισμός νικηφόρας μάχης. Δεν νοείται, ενώ η χώρα βρίσκεται στην τελική ευθεία προς τις εκλογές, ο Α. Τσίπρας να ανασχηματίζει την κυβέρνηση του με τα τσικό του ΠΑΣΟΚ. Κατάντια!

Read more...

Έχει συνεννοηθεί ο κ. Παυλόπουλος με τον κ. Τσίπρα;


Του Τάσου Ευαγγελίου

Η εμμονή του Αλέξη Τσίπρα να ασχολείται με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκαλεί ερωτήματα πολύ δε περισσότερο όταν η εκλογή του θα γίνει σε έναν χρόνο από τώρα. Έχει άραγε συνεννοηθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος με τον Πρωθυπουργό σχετικά με το θέμα που μετ' επιτάσεως τίθεται;

Read more...

Ο Τόλκας, ο Μωραϊτης, ο Σπίρτζης


Του Δημήτρη Καμπουράκη

Ένα πράγμα καλό είναι να γνωρίζει η Φώφη: όλους αυτούς που ξαφνικά (εκεί που θαρρεί πως είναι δικοί της) τους ακούει ξάφνου από την τηλεόραση ως υπουργούς του Σύριζα, τους μαζεύει ο Σπίρτζης. Μεγάλη μουσίτσα ο Χρήστος, ξέρει πολύ καλά την γλώσσα που μιλούν οι παλιοί σύντροφοι του, οι απογοητευμένοι (λόγω έλλειψης προσωπικής προοπτικής) Πασόκοι. Έχει τον τρόπο του να τους πείθει.

Read more...

You are here: Αρθρογραφια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ