Καισαριανη

Μπεττίνα - Γεσθημανή Γραφίδου: Γιατί αποφάσισα να είμαι υποψήφια δήμαρχος Καισαριανής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τα τελευταία χρόνια, πολλές Καισαριανιώτισσες όπου με έβρισκαν, με παρότρυναν, επέμεναν, σχεδόν με "μάλωναν"...

- Μπετίνα μη διστάζεις, βγες μπροστά, η Καισαριανή πρέπει να αξιωθεί για πρώτη φορά, μια δυναμική γυναίκα δήμαρχο, μου έλεγαν.

- Έχεις τη γνώση, το όραμα, την όρεξη και την αποφασιστικότητα να αλλάξεις την πόλη...

Κι άλλο δεν είχαν οι μανάδες της Καισαριανής, από το να μου θυμίζουν τον αγώνα μου, ώστε οι παιδικοί σταθμοί να χωράνε όλα τα παιδιά των εργαζόμενων γονιών, τη λαχτάρα μου, να τα "αναλάβω" όταν μεγάλωναν, για να τους μάθω γράμματα και νοήματα ως εκπαιδευτικός.

Read more...

Iδρυτική Διακήρυξη της Παράταξης "Πρώτη Φορά Καισαριανή"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Καταρχήν να συστηθούμε. 

Είμαστε μια μεγάλη, δυναμική ομάδα δημοτών της Καισαριανής, που αθροίζει την εμπειρία και τον ρεαλισμό των "παλιών", με τον ενθουσιασμό και την υπερβατικότητα των "νέων" και, ναι, φιλοδοξεί να αλλάξει τα πολιτικά δεδομένα στην πόλη.

Μια ομάδα, η οποία με καθαρή σκέψη, διαυγείς προθέσεις, ισχυρή θέληση και αδιάκοπη δράση, θα δικαιώσει τον τίτλο της Παράταξης που ιδρύσαμε, καθώς με οδηγό ένα καλά δουλεμένο σχέδιο, θα υλοποιήσει για την πόλη έργα, που θα γίνουν πραγματικά -και όχι συνθηματικά– για "Πρώτη Φορά" στην Καισαριανή.

Read more...

Παρουσίαση της νέας Παράταξης “Πρώτη Φορά Καισαριανή”, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής, η παρουσίαση της Παράταξης "Πρώτη Φορά Καισαριανή", με την επικεφαλής της, Μπεττίνα Γραφίδου, να κόβει και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συνδυασμού.

Read more...

Οι αιρετοί του ΚΚΕ της Καισαριανής οδηγούν τα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ οχήματα;


Αυτοκίνητο του δήμου, με οδηγό έναν… ΑΙΡΕΤΟ (!!!) προξένησε τρακάρισμα στην οδό Κλαζομενών;


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Τα ερωτηματικά τα βάζω γιατί “μπορεί” οι ΑΥΤΟΠΤΕΣ μάρτυρες να… παραγνώρισαν… Το περιστατικό έγινε στις 21 Δεκέμβρη στην οδό Κλαζομενών. Έκτοτε (και επειδή επίκεινται μηνύσεις και δικαστικές περιπέτειες, στις οποίες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ο οποίος ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ότι οδηγούσε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο περιστατικό), μαθαίνω ότι έχει αρχίσει ένας αγώνας δρόμου προς εύρεση κάποιου “εθελοντή” “οδηγού” του συγκεκριμένου οχήματος. Όχι όποιου κι όποιου οχήματος. Δεν ήταν κανένα “ξώφτερνο”, απ’ αυτά που κάνουν μικροδουλειές. Όχι. Ήταν τεράστιο. Αυτό που έχει το καλάθι πίσω και το ανυψωτικό ήταν; Απορριμματοφόρο ήταν; Πρέσα ήταν; Θα σας γελάσω και δεν το θέλω... Τέλος πάντων, θα μάθουμε οσονούπω…

Read more...

Χιόνια στην Καισαριανή..!

Φωτογραφίες: Τ. Αλεξανδρόπουλος, kessariani-vironas.gr


Ώρα 7.30 σήμερα το πρωί και η Καισαριανή ξύπνησε "νυφούλα". Το Σκοπευτήριο κατάλευκο και απάτητο ακόμα. Δείτε και τις υπόλοιπες φωτό:

Read more...

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ